Etusivu
  Ajankohtaista
  Hotelli Aada
  Ravintola Aada
  Kokoustilat
  Yhteystiedot

ÄITIENPÄIVÄ 2017
pöytä katettuna klo 11.00-17.00

Noutopöydästä:

Korvasienikeittoa (l, g) ja oman leipomon briossia (l )

Siiderimarinoituja vihanneksia ja basilikapestoa (m, g)
Leipäjuustosalaattia ja lakkavinaigrettea (vl, g)
Loimulohi-caesarsalaattia ( l , g), ruiskrutonkeja ja tilliöljyä (m)
Avokado-cantaloupemelonisalaattia (m, g)
Bresaola-pastasalaattia ( l )
Lintuterriiniä ja cumberlandin hilloa (l, g)
Savumuikku-fenkolimoussekrustadit ( l )
Rapu-mallasleipätoast ( l )
Karhunlaukka-varhaisperunasalaattia ja chorizoa (l, g)
Kalkkuna-rieskarullaa ja puolukkamajoneesia ( l )

Oman leipomon leipälajitelma, karjalanpiirakat,
munavoita ja yrttilevitettä

Pääruoka annoksena keittiöstä:

Nieriää ja parsaa, palsternakka-perunaterriiniä ja fenkolivaahtoa (l, g)
tai
Ylikypsää karitsaa, valkosipuli-perunapyrettä ja portviinikastiketta (l, g)


Tyrni-valkosuklaakakkua ja seljankukkasiirappia (vl)
Kahvi, tee

Aikuiset: 36,00 €/hlö
Lapset: 18,00 €/lapsi (9-14 v.)
12,00 €/lapsi (4-8 v.)

All rights reserved © Hotelli ja Ravintola Aada Oy 2011-2013

www-toteutus M-Media 2011
Finnish English Russian