Etusivu
  Ajankohtaista
  Hotelli Aada
  Ravintola Aada
  Kokoustilat
  Yhteystiedot

Vappupäivä 2017
buffetpöytä katettuna klo 11.00-16.00

Alkuruuat

Savuporo-gnocchisalaattia ( l )
Sriracha marinoitua broileria ja korianteri-nuudelisalaattia (m)
Kvinoasalaattia ja avokadoa ( m, g)
Jokirapu-caesarsalaattia (l )
Kotijuustosalaattia, mansikkaa, basilikaa ja hunajatomaattia ( vl, g )
Savumantelipiirakkaa ja marinoitua punasipulia (l)
Lintuterriiniä ja cumberlandinhilloa ( l, g )
Sokeri-suolattua lohta ja karamellisoitua fenkolia ( m, g )
Parsaa, bresaolaa ja cantaloupemelonia ( m, g )

Pääruoka

Aberdeen-Angus härän paistia savustettuna, haudutettua palsternakkaa ja paahto-valkosipulikastiketta (l, g ),

Maalaiskananpojan rintaa, inkivääri-mandariinikastiketta ja bataatti-perunakakkua (l, g ),

Lapsille: nakkeja, lihapullia, broileria ja pottumuusia ( l )

Jälkiruoka

Tyrni-valkosuklaakakkua, oman leipomon munkkeja ja talon simaa ( vl )
Kahvia tai teetä

Aikuiset 29,00 €, lapset 4-8 v. 8,00 €, lapset 9-15 v. 14,50 €

All rights reserved © Hotelli ja Ravintola Aada Oy 2011-2013

www-toteutus M-Media 2011
Finnish English Russian